Nyligen, en medieanalys av Cristiano Ronaldos framtid, som Messias starka motståndare, Cristiano Ronaldo vill uppnå eller utöver Messi-målet, kan det inte vara mer lämpligt än att stanna i Real Madrid. Under de senaste 1,5 åren har Cristiano Ronaldo vunnit 7 titlar, en Ballon d’Or, en turnering MVP och UEFA två utmärkelser. Cristiano Ronaldo kommer sannolikt att vara så många som Messi när det gäller Ballon d’Or, och överträffar den senare i UEFA-utmärkelser. Då kommer Cristiano Ronaldo i sin hemstad Madeira att inleda sin andra FIFA årliga bästa spelare Trophy. Fläktgruppen som bär en Fotbollströjor barn kommer att heja på hans framgång! För detta är härligheten hemma. Förutom personlig ära, vad gäller antalet lagmästare, var Cristiano Ronaldo enastående på denna planet.

Cristiano Ronaldo har just spenderat en aldrig tidigare skådad och komplex sommar, och dessa saker har inte blivit avgjorda än. Hans sinne var något impulsiv och besviken. Men efter tiden går tanken att lämna sig bort. Han uttryckte öppet sitt beslutsamhet att fortsätta att vinna. Cristiano Ronaldo vet att det finns många lag som jagar honom, men han vet att för att konkurrera om de bästa i världen, kommer han inte hitta en bättre plats än Real Madrid, inte bara att säga det, utan också att göra det. Innan han återvände till truppen, hade Cristiano Ronaldo börjat fortsätta träna, och i början av säsongen hade hans fitness nått sitt bästa. Det är inte omöjligt att replikera förra säsongens status, vilket är vad hans lag och lagkamrater behöver. Självklart, det här är många av de som vill Fotbollskläder barn Ronaldo se den bästa statusen. Detta är för framtiden Super Star, Har spelat en mycket bra demonstrationseffekt.

Medierna påpekade att Neymar efter att ha gått med i PSG, blev den högst betalda spelaren i dagens fotboll, “det kan vara Messi eller Cristiano Ronaldo, så är det inte så glad för spelare att se.” Anhängarna till Köp billiga fotbollströjor kommer att bli en stor ökning. För detta ändamål har vår webbplats en säker, bekväm och snabb shoppingtjänst, som berömdes av fansen. Medierna sa också att det inte skulle påverka Cristiano Ronaldos framtid i Real Madrid. Cristiano Ronaldo s mäklare, Mendes, bekräftade media att han inte hade övervägt att prata med realtidskonferenser i Madrid för tillfället. “Jag pratade inte om (någon förnyelse)”, sa Mendes i en telefonsamtal.