5 november natt, Real Madrid hem 3-0 lätt besegrade Las Palmas, Real Madrid slutade slutligen La Liga och Champions League League två nederlag. Ställningarna steg till tredje plats. Fotbollskläder barn kommer också att känna sig lycklig. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema från framlinjen fick fortfarande inte målet. Matchen, Zidane gjorde en rotation justering, fick också effekten. Det speglar också att det största problemet med Real Madrid är att framåtlinjen är för svag.

Carlos Henrique Casemiro, Marco Asensio och Isco gjorde separat. Bland dem är Marco Asensios mål det fantastiska långa intervallet, publikens uppmärksamhet. Ingen av de tre spelarna är Real Madrid-anfallare. Wearing Billiga Real Madrid Tröja Barn är fascinerad av spelarnas underbara prestanda. Cristiano Ronaldo och Karim Benzema fortsatte att vara generad av matchen. I detta spel bidrog Cristiano Ronaldo till Real Madrid, de första 11 rundorna i La Liga-änden, Cristiano Ronaldo gjorde bara 1 mål, Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Den värsta starten på sin karriär var också den näst dåligaste rekordet av hans karriär. Tiden för Cristiano Ronaldo måltorka i La Liga har expanderat till 275 minuter.

Karim Benzema i spelet fortsatte att dunkla, och hans prestation visade också att "Karim Benzema är Real Madrid nu det största problemet." Bara 3 minuter in i matchen fick Karim Benzema en bra chans, och han valde inte att skicka bollen till en bättre position, men han valde ett direkt skott, hans svaga skott på andra sidan målvakten blev enkelt löst. I den andra halvan såg Karim Benzema igen i kanten av det begränsade området för att hämta passet, men han förlorade fortfarande bollen. Under resten av tiden fortsatte Karim Benzema obskärlighet. Med ett ord är alla besvikna över Karim Benzema. Om en anfallare inte gör ett mål nu, hur kan det kallas en anfallare? Om Real Madrid vill bli framgångsrik den här säsongen kommer det att bli nödvändigt att ta in mer kraftfulla centrumspelare under vintersäsongen för att ersätta Karim Benzema. Detta har stor inverkan på fansen. Eftersom idolens inkompetens ökar antalet Fotbollströjor barn med tryck . Klicka på länken för mer information ...

 

Framatspelaren-kommer-att-besvikna-Billiga-Real-Madrid-Troja-Barn-do