Arsenal spelade mot Swansea hemma på eftermiddagen på lördagen, nr 800 i Premier League-matchen för Arsene Wenger. Det är inte alltid lätt att göra ett minnesvärt spel, och Arsenal är inget undantag. Men de kan stabilisera i tiden efter motståndarens mål , den andra halvan förlitar sig på Kolasinacs ett skott för att vinna spelet, Billiga Fotbollströjor för att hjälpa laget vinna matchen är den bästa gåvan till tränaren. Spelet är inte bara nr 800 i Premier League där Wenger deltar, men Även hemstaden nr. 400 som Wenger har vunnit på alla fronter.213 var vid det nya hemmet, 185 i Highbury och två i gamla Wembley.

Wenger är nöjd med 3 omgångar av laget denna säsong, Köpa Arsenal tröja återvände till fält av ära. De två spelarna som gjorde efter matchen blev också fokus för omvärlden. Det blev konstaterat att Kolasinac, som gick med i laget gratis här i sommar, blev den viktigaste aktören i lagets attack och gjorde 3 mål i sina 11 matcher (inklusive Community Shield) och skickade 3 hjälp för att göra lagets mål och hjälp. Vad som är mer lovvärt är att hans 3 mål inte är glasyren på tårtan, men allt i laget 0: 1 bakom situationen slår de sista 3 matcherna Arsenal också igenom.

Billiga Fotbollströjor butik erbjuder personliga anpassade tröjor, så ditt namn kan också presenteras på banan. Wenger avslöjade också efter matchen varför laget var uppenbart annorlunda under andra halvleken, eftersom han justerade teamets riktning i mitten av pauset och Kolasinac gjorde slutligen inte besviken på honom: "Kolasinac spelade en avgörande roll idag, vi fick fler pass och bollkontroller på vänster sida. Eftersom Swansea var på höger sida för att stoppa Belerin, så vill vi snabbt trycka huvudlinjen för försvaret till Kolasinacs vänstra sida och få ut det mesta av pass och bollkontroller som han får, och han fullbordade den taktiska uppgiften under andra halvlek. "