Colombia VM tröja 2018 UEFA har bekräftat att de överväger capping agenter avgifter efter ett möte i sin professionella fotbollsstrategi grupp.

PSFG, som består av de viktigaste intressenterna i europeisk fotboll, diskuterade en rad nya initiativ på toppmötet i Nyon, Schweiz, på tisdag.

Ämnet av agentavgifter, bakom rampljuset efter Alexis Sanchezs flytt från Arsenal till Manchester United, var högt på agendan medan Financial Fair Play, squad size limits och en "transfer tax" undersöktes också.

Sanchezs representant Fernando Felicevich mottog en rapporterad 15 miljoner pund för sin del i Chiles internationella överföring till Old Trafford, som formellt meddelades på måndagen.

Paul Pogbas agent Mino Raiola var också sägs ha blivit betalad £ 24m för att förmedla mittfältarens £ 89m flytt från Juventus till Manchester United 2016.

Ett uttalande från UEFA läste: "PFSC godkände en gemensam ståndpunkt på fotbollsmedlemmar / mellanhänder, som är utformad för att forma politiska VM tröjor 2018 förändringar i detta avseende genom att eventuellt lägga till ett lock på avgifter, införa mer öppenhet / ansvarighet och lämpliga sanktioner vid överträdelse av reglerna. "