Manchester City tröja Barn billigt ... Jag håller inte med att det är en "grå dag" under Jose. Detta är en av världens bästa chefer som har utbildat några av världens bästa spelare. Inte bara det men han interagerar med dem dagligen. Jag är säker på att han är bättre än någon av oss för att döma talang, särskilt om vi dömer dem från ett spel och bestämmer att de är tydligt bra nog. Om han tyckte att Harrop eller någon annan ungdomsspelare hade talangen skulle han hållas i klubben.

Harrop erbjöds ett kontrakt och han avböjde det så hur är det Jose's fel? Utöver det frågar jag dig vems ställning skulle han ta? Rashford? Krigisk? Mikhi? Lingard? Mata? Du säger att vi ser utmärkta hemvuxna talanger lämnar och fortsätter sedan med att säga att de inte kommer att bli världsslagare vilken är den? Hur kan du som Tuanzebe och Fosu-Mensah inte få chansen? Från den här säsongen ensam (Jose's första i klubben) har de varit i match-day squads och har spelat några minuter.

Jose har varit ansvarig för en billiga fotbollströjor med tryck säsong. United återuppbygger sin trubbel och försöker uppnå framgång samtidigt som Sir Alex lämnar sin avgång. Jose och Sir Alex är com